Velkommen til Holstebro folkedanserforening

Her på hjemmesiden vi vil bringe det der sker i foreningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursus hold for seniorer. I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

Øve tider og fester kan man finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Sidste nyt:
Godt nytår!

I øjeblikket lever vi med stramme restriktioner pga. coronasmitten.
Til den 17. januar må vi kun samles 5 personer, hvilket muligvis forlænges, men til og med den 28. februar må vi kun forsamles 10 personer.

Derfor ser vi os nødsaget til at udsætte generalforsamlingen enten til først på sommeren eller måske først til næste sæsonstart.
Det vil tiden og restriktionerne vise, men I hører selvfølgelig nærmere, når vi får lov til at mødes igen, forhåbentlig under mere normale forhold.

Vedrørende ugentlig dans vender vi tilbage, når vi ved hvornår vi kan samles igen.

Ha' det godt de næste uger og pas godt på jer selv.
De bedste hilsner
Holstebro Folkedanserforening Pva. bestyrelsen/Ellen

Fantastisk tilbud til unge mellem 11 - 23 år
Vil du med til Kentucky, USA (2022) og vise dem Dansk folkedans og spillemandsmusik?
Startdato 10 september 2020.
Se foreningens opslag >klik her<

Referatet fra generalforsamlingen den 14-02. 2020, er nu indlagt på hjemmesiden under vedtægter, se den nu: klik her!
@---@---@---@---@

Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i
Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland
@---@---@---@---@

Indbydelser til kurser og arrangementer i andre foreninger!

@---@---@---@---@

Vi har oprettet en ny fane, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.
Opdateret d. 10.1.2021