Velkommen til Holstebro folkedanserforening

Her på hjemmesiden vi vil bringe det der sker i foreningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursus hold for seniorer. I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

Øve tider og fester kan man finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Sidste nyt:
29-6 2021 Midsommerfest >>se indbydelsen her<<
@---@---@---@---@

Så forsøger vi igen at få gang i dansen i Folkedanserhuset Holstebro

Nu da restriktionerne bliver lempet, kan vi efter reglerne komme i gang med dansen!
indtil 11/6 50 personer pr hold, og herefter 100 pr hold.
Vi forsøger at starte mandag den 31/5, og kører som normale aftenhold, og torsdagsholdet den 3/6.

For at vide om tilslutningen er ok skal alle give besked til Ellen på tlf: 50701408 eller mail: holstebro.folkedans@gmail.com senest 24/5 2021.

Midsommerfesten er flyttet til 29/6, og er som vanlig med medbragt kaffekurv.
De bedste hilsner
Holstebro Folkedanserforening Pva. bestyrelsen/Ellen

Fantastisk tilbud til unge mellem 11 - 23 år
Vil du med til Kentucky, USA (2022) og vise dem Dansk folkedans og spillemandsmusik?
Startdato 10 september 2020.
Se foreningens opslag >klik her<

Referatet fra generalforsamlingen den 14-02. 2020, er nu indlagt på hjemmesiden under vedtægter, se den nu: klik her!
@---@---@---@---@

Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i
Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland
@---@---@---@---@

Indbydelser til kurser og arrangementer i andre foreninger!

@---@---@---@---@

Vi har oprettet en ny fane, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.
Opdateret d. 9.6.2021