Velkommen til Holstebro folkedanserforening

Her på hjemmesiden vi vil bringe det der sker i foreningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursus hold for seniorer. I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

Øve tider og fester kan man finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Nyt:

Indbydelse til: Sommerstævne Viborg den 14. juni – 16. juni 2019. Se indbydelsen og programmet klik her.

Se film fra opvisningen 2019 på fanen Lidt af hvert.

2. april 2019 Sommerdansesæsonen begynder, se forårets og sommerens danseplan >klik her<.

@---@---@---@---@
Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i
Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland
@---@---@---@---@

Indbydelser til kurser og arrangementer i andre foreninger!

Søndag 2. juni 2019, Folkedansens dag i Tivoli ->klik her<-

Nyhedsbrev Region Midtjylland ->klik her<-

Se indbydelserne i lidt af hvert, eller klik på billedet!
@---@---@---@---@

Vi har oprettet en ny fane, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.
Opdateret d. 13.4.2019