Velkommen til Holstebro folkedanserforening

Her på hjemmesiden vi vil bringe det der sker i foreningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursus hold for seniorer. I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

Øve tider og fester kan man finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Nyt:

Folkedans Danmark indbyder til 90 års jubilæumsfest

Se indbydelsen til dansere

Se indbydelsen til spillefolk

Foreningens program for 2019-20 er nu klar og kan ses under fanen Sæsonplan

@---@---@---@---@
Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i
Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland
@---@---@---@---@

Indbydelser til kurser og arrangementer i andre foreninger!

Nyhedsbrev Region Midtjylland ->klik her<-

Se indbydelserne i lidt af hvert, eller klik på billedet!
@---@---@---@---@

Vi har oprettet en ny fane, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.
Opdateret d. 6.7.2019