Velkommen til Holstebro folkedanserforening

torsdag den 29. december 2022 kl. 19:00 - 23:00

Instruktør -
Musik - Foeningens spillemænd

Vi har planlagt en kursusække i den kommende sæson i Sønderhoning og danse fra vores nabolande.

Det næste kursus i rækken er
Søndag den 22. januar fra kl. 10.00 - 16.00
Husk tilmelding på e-mail: holstebro.folkedans@gmail.com
eller sms til 5070 1408
Se planen her!
husk at føre dem ind i kalenderen

Her på hjemmesiden bringer vi det der sker i foreningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursus hold for seniorer.
Vi vil gerne garantere i foreningen, at enlige dansere også kommer ud at danse, så mød endelig op!

I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

øve tider og fester kan man finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i

Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland

Yderligere oplysninger kommer i takt med, at redaktionen modtager dem.

Vi har oprettet en ny fane, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.

@---@---@---@---@
Opdateret d. 7.11.2022