Velkommen til Holstebro folkedanserforening

Her på hjemmesiden vi vil bringe det der sker i foreningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursus hold for seniorer. I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

Øve tider og fester kan man finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Vi gør opmærksom på!
Generalforsamlingen 2019
Datoen er ændret til 15-02-2019

@---@---@---@---@
Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i
Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland
@---@---@---@---@

Indbydelser til kurser og arrangementer i andre foreninger!

Søndag den 20. januar 2019, Medlemsmøde i Region Midtjylland ->klik her<-

Søndag 2. juni 2019, Folkedansens dag i Tivoli ->klik her<-

Nyhedsbrev Region Midtjylland ->klik her<-

Se indbydelserne i lidt af hvert, eller klik på billedet!
@---@---@---@---@

Vi har oprettet en ny fane, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.
Opdateret d. 14.1.2019