Velkommen til Holstebro folkedanserforening

Kurser

Vi har planlagt en kursusække i denne sæson i Sønderhoning og danse fra vores nabolande.
Se planen her !
husk at føre dem ind i kalenderen

Det næste kursus i rækken er
Søndag den 22. januar fra kl. 10.00 - 16.00

Kurset indeholder: Danse fra vores nabolande

Se dagens program her

Husk tilmelding senest 19. januar

Husk tilmelding på e-mail:holstebro.folkedans@gmail.com eller sms til 5070 1408

Lidt om Holstebro Foledanserforeningen.

Foreningen har 3 voksenhold, hvoraf et er for begyndere desuden et kursushold for seniorer.

Vi vil gerne garantere i foreningen, at enlige dansere også kommer ud at danse, så mød endelig op!

I årets løb holder foreningen også andre arrangementer for foreningens medlemmer og gæster udefra, som altid er velkomne.

Øvetider og arrangementer kan du finde under fanen Sæsonplan, desuden vil vi her på forsiden lægge links til plakater i takt med de bliver offentliggjort.

Yderligere oplysninger kommer i takt med, at redaktionen modtager dem.

Vi har oprettet fanen, Lidt Af Hvert, hvor vi bl.a. bringer medlemmers indlæg, filmstumper og andet, som kan have foreningens medlemmers interesse men ikke går ind under de øvrige fanetitler.

Der forbeholdes ret til redigering og afkortelse af det fremsendte, og afvisning af stof der ikke efterlever de almene etiske regler eller modarbejder foreningen.

Vil du følge med i hvad der sker på folkedanserområdet i Vestjylland, så følg det i
Facebookgruppen Folkedans i Vestjylland

Opdateret d. 04.01.2023